There was an error in this gadget

Sunday, 25 November 2012

Cari punya cari...

Selalu je dengar orang cakap kat Area Taman Melawati ni banyak tempat yang jual alat lukisan pelbagai jenama. Tapi minggu ni berjaya juga sampai, kalau berdasarkan jarak dari Bangi tak la jauh lebih kurang 30 minit je. Senang sangat nak cari tempat ni, dari Seri Kembangan (MRR2) bila dah jumpa Zoo Negara sebelah kanan depan sikit jumpa susur keluar ke Taman Melawati, kat situ tanya la sesapa kat mana Institut Senilukis... area situ banyak kedai yang jual barang lukisan tapi saya prefer The Art Shop (Weststar) sebab harganya lebih murah.

Kedai senilukis kawasan ni juga menawarkan harga tertentu kepada pemegang kad keahlian, jadi kena la buat kad dulu baru dapat harga yang murah bagi item tertentu, tak mahal pun cuma RM10 setahun...



The Art Shop

No comments:

Post a Comment