There was an error in this gadget

Sunday, 2 March 2014

First time plein air berwarna...

First time plein air berwarna...


Kali pertama join plein air berwarna ni, bertempat di Kampung Puah, Gombak. Pemilihan subjek yang menarik kerana berkemungkinan besar kampung ini akan lenyap kerana pembangunan, strong bukti ialah dah ada papan tanda cadangan pembinaan pusat komersial di atas tapak ini, sedih betul.

Walaupun tidak semua ahli yang hadir, plein air ini tetap meriah dengan penerimaan penduduk setempat. Mereka jelas teruja bila tengok geng2 plein air ini 'memotretkan' suasana dan rumah mereka siap bekalkan air untuk kami, terima kasih banyak...

Karya Abah, Abang Jamal Tommy, Aku punya, Nabil Azwar dan Emran Smikey




 Hasil pertama kali, rupanya warna memainkan peranan penting sewaktu plein air tak macam berkarya di studio...point yang sangat penting tu!





No comments:

Post a Comment