There was an error in this gadget

Wednesday, 19 March 2014

Watercolor: Bot nelayan II


Tak habis lagi demam bot nelayan ni tapi kali ni hasilkan dengan saiz yang berlainan sikit iaitu saiz panorama...

Bot nelayan II
41cm x 16cm


Kerja yang paling malas nak buat, sketching


Biasa la pagi Ahad sketching macam ni pun ambil masa 1 jam, hehehe


Tapi bab masuk warna cepat je, ghost layer dulu..haa warna yang terkena bot tu padam la dengan tisu, jangan biar gitu nanti rosak warna asal bot...


Part feveret ni reflection pada air


Ok apa yang ada atas bot tu just letak warna yang sesuai je. Tak perlu terlalu detail pun


Siap









No comments:

Post a Comment