There was an error in this gadget

Sunday, 18 May 2014

Majlis perasmian Magnificent 7 Art Exhibition

Majlis perasmian Magnificent 7 Art Exhibition


Rasa tak terlambat nak postkan gambar masa opening pameran ni. Opening yang simple lebih fokuskan kepada lukisan yang papar hasil karya terbaik 7 orang pelukis dari semenanjung. Antara pelukis yang merupakan rakan facebook saya ialah presiden Penang Watercolour Society, Mr. Khoo Cheang Jin, Mr. Goh Siao Shan dan Mr. Lok Kerk Hwang. Semua lukisan yang dipamerkan mempunyai tarikan tersendiri...


















1 comment:

  1. assalamualaikum
    tumpang tanya;
    1) awak ada spray lukisan dengan vanish, kalau ada jenama apa
    elok untuk lukisan guna warna poster

    2) saya guna kertas 165 gsm lukisan jadi gelembung,
    walau pun saya pelekat tape kat tepi

    3)bolehkah saya framekan lukisan tu,kalau lukisan gelembung,
    terima kasih ,harap awak sudi jawap........

    ReplyDelete