There was an error in this gadget

Monday, 30 June 2014

Borang Pertandingan Melukis Citra Terengganu 2014

Ramai juga rakan-rakan pelukis yang tanya mana nak dapatkan borang Pertandingan Melukis Citra Terengganu 2014. Jadi rasa ringan tangan juga la nak postkan terus borang yang dah ada atau boleh copy&paste terus link ni kat encik google http://museum.terengganu.gov.my/index.php/14-muat-turun/169-borang-pertandingan-lukisan-fotografi-citra-terengganu.

Jom pakat ramai-ramai ke Terengganu lepas raya ni, boleh join mana-mana kategori yang ada kelapangan. Peminat fotografi pun boleh join, tapi borang saya tak postkan kat sini, hehehe

Isi dan hantar borang kat bawah ni pada urusetia semasa pendaftaran bagi kategori I (Spontan) 16-18 Ogos dan bersama karya bagi kategori II (Karya siap) tarikh akhir penghantaran 3 Ogos...






1 comment:

  1. Wahh.. menarik juga! berminat nak join sekali. Terima kasih bro Azman! InsyaAllah jumpe di sana nanti! =)

    ReplyDelete