There was an error in this gadget

Monday, 21 July 2014

Sampul duit raya dari pikir&lukis

Saat menanti 1 Syawal, terasa nak postkan sampul duit raya yang dah siap. Sori design tidak menggambarkan kemeriahan Syawal sebab kejar date untuk print, kalau lambat memang dorang tak boleh proceed untuk tahun ni sebab order terlalu banyak. Untuk makluman design ni saya buat sendiri sebab kalau minta dorang buatkan alamatnya sama je design dengan tempahan orang lain, cuma beza pada nama dan profile...rugi la baik beli kat pasaran...













No comments:

Post a Comment