There was an error in this gadget

Sunday, 4 January 2015

Morning sketches sempena KL Car Free Morning...

Daripada dibiarkan basikal ternak karat tepi dinding baik join geng2 KL Car Free Morning 2 kali sebulan sepanjang tahun ni, itu target la jadi ke tak xtau la,hehehe. Nak join group basikal segan sebab pakai basikal murah je...join KLCFM ni tak pe sebab beribu orang yang join, orang xperasan pun >_<. 

Ada jugak rakan2 cycling yang ajak tapi mintak maaf banyak2 sebab takut bila dah serius nanti tak sempat nk bagi masa kat lukisan...pape pun all the best, doakan saya juga...






Gangsta yang tak berapa gangster, hehehe


Pakai postcard je...


Siap


Hisham Salmin memang hebat...


Gaya pesara...


No comments:

Post a Comment