There was an error in this gadget

Sunday, 11 January 2015

Plein air: Sambil kayuh di FRIM...

Pada mulanya nak join Gerald Chong plein air sekitar FRIM sabtu lepas, tapi hajat tu terpaksa dibatalkan coz terlupa yang hari tu sepatutnya ambil plat yang ditempah di kedai cenderamata di Bangi. Biasa Sabtu kedai macam ni buka sampai kul 1 je...Group Gelard pun start agak lewat terpaksa lah balik dulu,huhu sori geng...

Apapun sempat jugaklah buat sketch di awal pagi. Sampai di FRIM dalam kul715 pagi, fuhhh... memang best dan nyaman, macam duduk kat kampung cuma bezanya sini takde kabus pagi...







 yang penting Gangsta Watakala mesti ada

Hasilnya

No comments:

Post a Comment