There was an error in this gadget

Sunday, 22 February 2015

Complete satu lagi sketchbook...

Completed dalam cuti Tahun Baru Cina last week. Satu cabaran bila melukis dalam suasana yang sangat berbeza dari kebiasaan. Melukis dengan penuh keterujaan, ditemani isteri, anak dan keluarga merupakan pengalaman yang tak dapat dilupakan. Kebanyakan orang kampung tak terbiasa tengok orang buat live sketching, ada yang teruja ada yang buat muka pelik..."pe benda ntah budak ni buat???"hehehe...Apa pun dapat juga penuhkan sketchbook ni dalam masa seminggu di kampung...

Sebelum ni dah upload di FB, tu pun setakat yang dah siaplah...nak post lebih2, faham2 jela line internet kt sana, hehehe


Sambil menunggu Q beli sate di Pekan Jerteh

Kenduri anak colleague isteri

Motosikal peninggalan Arwah Atok Che Muda

Arked Sg. Tong Setiu

Kenduri rumah nenek sedara

Belanja birthday adik bongsu

Kenduri kawin

Mainan anak sedara

Sebelum nak ditebang

Barang Izz Zaheen sebelum balik Kuala Berang

Boot Izz Zaheen

Teman Izz Zaheen di Taman Pemainan Jeti Kuala Besut

Mencari kuih di pasar pagi Kuala Besut

Moyang

Bukit Keluang

Depan stesen teksi Jeti Kuala Besut


Cafe Istiqomah, Sg. Jelok, Kajang

Nasi Dagang Kelantan di Sg. Jelok Kajang

Major Service

Tasik Cempaka Bandar Baru Bangi

Cuci kereta

Perkarangan Petronas B.B.Bangi

Bot nelayan Kuala Besut

Masjid Abidin Kuala Terengganu

Gamelan

Bot nelayan Pantai Marang

Studio

C70

Tok Su Aji

Sketchbook Azmannor
Saiz A5
40 ms
kertas Bockingford (190gsm)

Bila satu persatu sketchbook ni penuh rasa lain macam lak semangat nak start with the next sketchbook... siapa yang biasa buat sketching memang rasa kepuasannya...

No comments:

Post a Comment