There was an error in this gadget

Tuesday, 24 February 2015

Conteng-conteng di Bangi Kopitiam...

Lepas kerja terasa nak makan mee udang, terfikir Bangi Kopitiam harap2 petang ni ada la...

Bila order tak de stok kuah pulak, terpaksa change to another menu yang hampir sama, kuey teow udang, sipi2 pun ok la. Lepas je melantak terus terfikir nak sketch kebetulan ada bawak travel set n sketchbook baru. hmmm hasilnya ok la not bad, nak buat lebih2 pun duk dalam kopitiam berkipas ni pun berpeluh jugak according to fenomena yang berlaku sekarang ni.

Tajuk: Si baju merah
Saiz: A5
Schmincke wc + 190gsm bockingford wc paper

 10 min sketch selepas melantak >_<

 Ok la its so so...






1 comment:

  1. Dengki la abang macam ni... nak jugak sketching2 gini...

    ReplyDelete