There was an error in this gadget

Wednesday, 25 February 2015

Travel set Schmincke Horadam Aquarell yang cute...

Lama dah dok perati watercolor travel set yang sangat cute dan mantap ni, akhirnya dapat jugak beli, hehehe. Bila sembang dengan Abey Zoul baru tahu hanya satu set ni sahaja yang dijual oleh BSVN (mungkin BSVN nak tengok laku ke tak...tp yang saya pasti set ni agak lama jgk terperap di Artshop BSVN, masalah utama mungkin harga kot). 

Bagi saya walaupun harga agak mahal tapi berbaloi jika dikira dengan 8 warna  serta metal box yang berikan. 

Antara warna yang ada

Set ni siap water container, senang dibawa ke mana2

Saiz memang sangat kecil dan menjimatkan ruang

1 comment: