There was an error in this gadget

Monday, 9 March 2015

Open day WASG bersama Scrap n Crop...

Warna Air Studio Gallery telah mengadakan open day dengan kerjasama Scrap n Crop yang merupakan sole agent untuk produk QoR Watercolor dari Golden USA. Para pelukis telah dijemput hadir untuk mencuba sendiri produk yang tidak menggunakan Arabic Gum ini, hasilnya sangat mengujakan dengan warna yang lebih menyerlah walaupun telah kering. Antara part yang paling best bila campuran warna dilakukan, warna yang diinginkan lebih mudah terhasil... 

Sekali cuba pasti tersangkut, hehe... harganya hmmm boleh tahan la, sesuai dengan kualitinya, review harga boleh rujuk http://www.scrap-n-crop.com

Gambar di bawah menunjukkan betapa terujanya kami menggunakan warna yang hebat ni...

Nampak tak muka teruja Kartunis Tembakau tu??? >_<

QoR Watercolor tampil dengan 3 pilihan iaitu High Chroma, Earth Colors dan Introductory, harga yang ditawarkan ialah RM150/6tubes in box dan RM250/12tubes in box

Synthetic brushes turut ditawarkan, ditanya kenapa sintetik, jawapan mereka membuatkan kami terharu...

Antara produk yang ditawarkan dengan harga berpatutan

Opening oleh Tn. Zaid, wakil WASG dan biker yang handsome...

Nampak tak muka teruja Abey Zoul???macam budak baru dapat mainan, hehehe, gurau je... Yang ni set 12 berharga RM250

Yang ni Set 6 berharga RM150

3 Demo card ni diedarkan pada semua untuk merasai sendiri ke'best'an QoR watercolor ni. Tetapi yang paling teruja ialah Stratch More watercolor paper yang sangat2 best. Kualiti setaraf Arches wc paper...

Nilah hasil saya yang tak seberapa...



Demo dari Abey Zoul

Masing2 fokus


No comments:

Post a Comment