There was an error in this gadget

Tuesday, 17 March 2015

Watercolor: Kampung nelayan Besut...

Seminggu bercuti di kampung terasa semangat untuk melukis semakin bertambah bila tengok pemandangan yang menarik. Bila ada peluang je pusing satu daerah cari foto2 yang menarik untuk dijadikan bahan lukisan. Lukisan yang dihasilkan ini jgk hasil photo hunting di sekitar Besut...

Kampung nelayan Besut
Saiz: A2+
Medium: Watercolor
(Schmincke wc + 300gsm Bockingford wc paper) 
*sori gambar xclear

Waktu start lakar ni jam dah 10.00 mlm, terpaksalah sambung esok

 Balik kerja je terus sambung, tak sempat tukar baju, hehehe

 80%, yang dah siap kat atas tu...


No comments:

Post a Comment