There was an error in this gadget

Tuesday, 17 March 2015

Watercolor: Rehat

Nak lukis xde mood, tapi kalau tak lukis bosan pulak. Last2 ambil jugak lah kertas, lama dok pikir apa nak lukis tetiba datang idea awal nak conteng2 buat bot je, tapi idea tu bertukar jadi lebih serius maka terhasillah lukisan tak seberapa ni dalam masa 1 jam. Lama jugak tak fokus sangat pada water reflection, sebelum ni buat ringkas2 je, alhamdulillah masih menjadi...

Rehat (Nelayan Kuala Besut)
Medium: watercolor
Saiz: 28.5cm x 38.5cm
Schmincke + Winsor Newton wc + 300gsm Saunders Waterford wc paper


No comments:

Post a Comment