There was an error in this gadget

Sunday, 14 June 2015

Watercolor: Demi sesuap nasi..Kg. Baru KL

Ingatkan bila ada anak dan isteri ada semangat melukis tu kurang sikit, rupanya tak... makin bertambah adalah. Antara faktor penting mungkin disebabkan anak teruna saya telah menunjukkan tanda2 meminati senilukis yang sangat dahsyat sehinggakan setiapkali tengok saya melukis atau pegang berus je terus nak melukis jugak, and one more thing dia cepat belajar even nak lekatkan tape pada kertas...walaupun tak pandai buat, dia akan ingatkan saya...so his father sangat impressed bila tengok kelakuan anaknya, hehehe...

Sebelum melukis dia akan pastikan semua peralatan ada, pernah satu kali saya terlupa nak letak bekas air sebab dah guna water spray, dia akan mintak...bila dah complete baru lah dia start melukis...

Beginilah gaya pelukis pelapis

Sentiasa ada teguran dan pertanyaan, "ni apa???"...

Dia cepat faham...

Tajuk: Demi sesuap nasi... Kg Baru KL
Medium: Cat air (watercolor)
Saiz: 56cm x 76cm (fullsize)

No comments:

Post a Comment